Geld Verdienen door Clix te Sparen met Euroclix

Bijgewerkt op 2 sep 2023 om 23:25

Veel geld verdienen met Euroclix is wel degelijk mogelijk en we zullen je laten zien hoe je dat het beste kunt doen. Handige tips voor beginners om het maximale uit Euroclix te halen. Euroclix is een gratis online spaarprogramma waarbij je zogenaamde Clix kunt sparen die je later om kunt wisselen voor echt geld.Zo kun je meedoen aan online marktonderzoeken door enquêtes in te vullen die aansluiten op je ingevulde profielgegevens. Of door te shoppen via de website van Euroclix bij één van de 1.700 aangesloten winkels. Ook kun je een gokje wagen op de slotmachine of een voorspelling doen op een voetbalwedstrijd of Formule 1 race. Euroclix telt momenteel ongeveer 250.000 leden, en er is al meer dan € 28.231.166 euro gespaard volgens de website.

Ontvang direct € 1,95 na de inschrijving

Wil je nog veel sneller geld verdienen met Euroclix? dat kan! via deze link kunnen nieuwe leden zich inschrijven en die ontvangen dan gelijk 150 Clix = € 1,95. En als ze zelf ook weer nieuwe deelnemers vinden ontvangen zij ook die 150 Clix voor elk nieuw lid die ze aanbrengen (+ 10% van alle Clix die zij in de toekomst verdienen). Daar hoef je dus niets voor te doen! Leuk toch? 😎

Veel geld verdienen met Euroclix is dus wel degelijk mogelijk mits je genoeg actieve leden weet aan te brengen. Zie ook onze handige tips om snel meer geld te verdienen met Euroclix!

Geld verdienen met Euroclix!
Geld verdienen met Euroclix! zoals je zelf kunt zien kun je met Euroclix een aardig zakcentje verdienen!

Als je minimaal 1000 Clix hebt gespaard kun je ze laten uitbetalen naar je bankrekening (dus niet via PayPal zoals de meeste andere spaarprogramma's). Het sparen  van Clix staat dus centraal bij Euroclix en des te meer Clix je spaart hoe beter de wisselkoers is voor je Clix. Doorsparen loont dus wel degelijk!

1.000 Clix = € 10,-
2.000 Clix = € 25,- (25%)
5.000 Clix = € 70,- (40%)
10.000 Clix = € 150,- (50%)
20.000 Clix = € 325,- (63%)
50.000 Clix = € 850,- (70%)

En zo zijn er nog tal van andere manieren om extra Clix te verdienen. Wat je allemaal nog meer kunt doen met Euroclox leggen we je hier haarfijn uit. Ook geven we je onze mening en ervaring met Euroclix, maar eerst krijgt je van ons een paar handige tips om het maximale uit Euroclix te halen. Zeker voor beginners het lezen waard!

Zie ook: Geld verdienen met Euroclix

  Tips voor beginners om het maximale uit Euroclix te halen

  Tip 1: Vul zo snel mogelijk je profiel in tot een score van 100% en je krijgt veel vaker een e-mail met een enquête, is meer Clix natuurlijk. Soms wel meerdere enquêtes per dag en het gaat dan wel een keer zo hard. Ook maak je dan pas kans op het winnen van 5.000 Clix (€ 70,-). Dus ik zou zeggen altijd doen!

  Tip 2: Door op een link te klikken van een webwinkel weet Euroclix dat jij bij die webwinkel iets hebt gekocht. Vergeet van te voren dus niet om eerst op de link te klikken voor je iets koopt. Zelf ben ik het ook al tig keer vergeten! dom... 🙂

  Tip 3: Niet echt een tip waar jij wat aan hebt maar wij wel. Als je je gaat aanmelden bij Euroclix via ons steun je deze website en verdienen wij er ook een paar centen aan waarmee we mooi de hostingkosten van deze website kunnen betalen. Je steunt ons er enorm mee, alvast bedankt! 🙂

  Tip 4: Speel 1x per maand mee LuckyClix op de slotmachine, voor 100 Clix krijg je 10 credits en kun je dus 10 keer spelen. Altijd doen dus want naast de prijzen die je hier mee kunt winnen, ding je met je accountnummer ook mee aan de vele grote maandprijzen.

  Tip 5: Dit is de snelste methode om snel geld te verdienen met Euroclix. Mits je genoeg mensen kunt werven. Vraag ook je vrienden om deel te nemen aan Euroclix en ontvang 150 Clix en 10% van alle Clix die zij in de toekomst verdienen. Doe dit wel via je eigen link. De link die je ze dan moet sturen staat op de voorpagina onder leden aanbrengen. Ook zijn er banners die je zo op je website kunt zetten. En dingen voor social media.

  Tip 6: Activeer elk dag je je lot voor LotteryClix. Ja ook dit vergeet je snel, niet slim! niet dat je er veel mee kunt verdienen maar alle beetjes helpen!

  Shoppen met Euroclix bij alle grote webwinkels van Nederland

  Koop je spullen via de website van Euroclix en ontvang mooi wat extra Clix voor elke bestelling. Online shoppen deed je waarschijnlijk toch al maar nu kun je er dus mooi wat extra Clix mee verdienen. Mooi meegenomen toch? dat spaart lekker aan!

  Alle grote winkels en bedrijven met abonnementen zijn aangesloten bij Euroclix zoals bijvoorbeeld: Bol.com, Wehkamp, Albert Heijn, Mediamarkt, HEMA, Zalando, Thuisbezorgd, Eurojackpot etc. Maar ook goede doelen, kranten en tijdschriften zijn van de partij.

  Of als je binnenkort van plan bent om over te stappen naar een andere energie leverancier of telecom provider? ook hier kun je veel clix mee verdienen.

  Hoe werkt het?

  Heel simpel. Voor je iets gaat bestellen bij een webwinkel kun je het beste eerst even checken of de winkel is aangesloten bij Euroclix. Met het zoekvak op de website kun je zoeken naar de desbetreffende webwinkel. Er staat dat je ook kunt zoeken op product, maar als ik vervolgens fiets indruk krijg ik alleen maar webwinkels met het woordje fiets erin verwerkt.

  Als je je favoriete webwinkel gevonden hebt druk je op de grote oranje knop nu Clix verdienen. Je klik op de link wordt vervolgens geregistreerd door het systeem en je wordt doorgestuurd naar de webwinkel. Daar shop je net zoals je anders ook zou doen (in de vertrouwde omgeving van je favoriete webwinkel). Na het afronden van je bestelling weet Euroclix dat je daar iets besteld hebt en krijg jij je beloning in de vorm van Clix. Je beloning kun je terugvinden in je overzicht.

  Heb je niks ontvangen? dan kun je je Clix claimen of even contact opnemen met Euroclix. Ze zoeken dan voor je uit wat hier is misgegaan. Hou je overzicht dus altijd goed in de gaten!

  Het is dus in principe dan gewoon een affiliate website waarbij Euroclix een paar procent krijgt uitbetaald per order van de desbetreffende webwinkel. En waarvan ze jou natuurlijk je Clix weer kunnen uitbetalen. De cirkel is rond!

  Vul enquêtes in en verdien Clix

  Nog een manier om Clix te verdienen is met het invullen van een online enquête, oftewel marktonderzoek. Je krijgt van Euroclix regelmatig een e-mail met een enquêtes waarbij je afhankelijk van de lengte aardig wat Clix kunt verdienen. Meestal kun je hier dan tussen de 40 en 100 Clix per onderzoek mee verdienen. Door op de link te klikken in de mail ga je rechtstreeks naar de enquête en verdien je 1 Clix voor het lezen van de mail. De link brengt je vervolgens naar het onderzoek. Na het afronden verdien je daar je Clix voor.

  Tevens krijg je voor elke categorie die je in je profiel invult Clix. Heb je je profiel voor 100% ingevuld dan krijg je nog meer enquêtes toegestuurd. Je kunt op de voorpagina in realtime kijken of er nieuwe enquêtes voor je zijn.

  Veel geld verdienen met Euroclix door vrienden uit te nodigen

  Dit is de snelste methode om snel geld te verdienen met Euroclix. Vraag en overtuig zoveel mogelijk vrienden om zich ook aan te melden. Dit levert jou weer een paar extra voordelen op. Je krijgt namelijk voor elk lid die jij aanbrengt 150 Clix. Ook ontvang je voortaan 10% van de Clix die jouw vrienden ontvangen. Dit kan dus lekker oplopen als je veel mensen lid kunt maken. Via een unieke link kun je mensen lid laten worden, in die link staat je unieke ID. Zo kan Euroclix registreren dat die persoon via jou afkomstig is. De link die je ze dan moet sturen staat op de voorpagina onder leden aanbrengen.

  Waag een gokje met SportClix

  Ben je goed in het voorspellen van sportuitslagen dan moet je dit zeker eens proberen. Met SportClix kun je gespaarde Clix inzetten op een voetbalwedstrijd. Dit kost je 100 Clix per wedstrijd. Het aantal Clix dat je kunt winnen hangt van de sterkte van de ploegen af van dat moment. Ze zullen daar wel een formule voor hebben.

  Voorbeeld: Sparta Rotterdam - Ajax.

  Als Ajax wint verdien je maar 115 Clix, maar als Spart wint verdien je maar liefst 490 Clix. En een gelijkspel is 325 Clix.
  Naast voetbal kun je ook wedden op een formule 1 race. Voorspel welke 3 coureurs er volgens jou op het podium terecht gaan komen. Voor elke goede voorspelling ontvang je Clix.

  LuckyClix

  Voor de mensen die wel van een gokje houden kun je met LuckyClix en je hart ophalen. Speel voor 100 Clix 10 beurten op de fruitmachine en win tot maximaal 100.000 Clix (€ 1.700). Je kunt hier veel geld mee verdienen maar je mag hier per maand helaas maar 1x aan meedoen.

  Dit zijn de prijzen:

  ⦁ 50 prijzen van 10.000 Clix (€ 150)
  ⦁ 250 prijzen van 5.000 Clix (€ 70)
  ⦁ 1.000 prijzen van 1.000 Clix (€ 10)
  ⦁ 5.000 prijzen van 250 Clix
  ⦁ 50.000 prijzen van 100 Clix
  ⦁ 100.000 prijzen van 25 Clix
  ⦁ 1 hoofdprijs van 100.000 Clix (€ 1.700)

  LotteryClix

  Het onderdeel LotteryClix is gratis maar je moet wel elke dag handmatig je lot activeren op de site (dit vergeet je snel). De trekking van de hele week is op zondagavond 0:00. Dan hoor je of je wat gewonnen hebt. De te winnen prijzen zijn echter niet hoog dus verwacht hier niet te veel geld aan te verdienen.

  EuroClix Mastercard

  Schaf een EuroClix Mastercard aan en verdien punten bij elke aankoop die je doet met de kaart.

  Conclusie:

  Wat wij ondervonden hebben is dat geld verdienen met Euroclix wel degelijk mogelijk. Maar je kunt pas veel geld  verdienen als je veel leden weet aan te brengen. Lukt je dat niet, niet getreurd. Het kan je op de lange termijn toch een aardig zakcentje opleveren. Vooral ook als je je profiel tot 100% invult krijg je veel vaker enquêtes toegestuurd. En als je ook nog een paar nieuwe leden weet te vinden vliegen de Clix je om de oren!Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*