Beterschap Zinnen en Leuke Beterschaps Teksten

Beterschap Zinnen en Leuke Beterschaps Teksten. Ideaal om iemand tijdens een ziekte beterschap te wensen. Je kunt ze ook gebruiken voor Facebook, Twitter of Skype. Als je zelf ook nog leuke zinnen hebt plaats ze dan onder dit artikel.

Beterschap dat wens ik jouw, heel veel kusjes en hopelijk tot gauw.

Beterschap meneer, een lege plekje in ons lokaal, er gaat meteen van alles mis. Dat komt omdat er het in dit uur geen leraar is, dat komt omdat u er eventjes niet bent. Voor u de allerbeste wensen, hopelijk herstelt u vlug. En bent u zo goed als nieuw, weer terug bij ons.

Blijf maar lekker in je bed je hoeft helemaal nergens heen. Neem af en toe een paracetamolletje, dan ben je snel weer op de been.

Deze kaart en deze bloemen doen hun warme werk ze fleuren je op, ze laten je leven, ze maken je weer gezond en sterk, het is geen pretje om ziek te zijn maar lachen is toch het beste medicijn.

Een beetje aandacht en een lieve groet, dat doet je vast en zeker goed.

Een beterschapkaartje met onze lieve wensen, wordt vandaag bij jou gebracht. In de hoop dat je snel weer beter bent, er wordt hier veel aan jou gedacht.

Een bloemetje, wat fruit en misschien wel dit kaartje, zullen er voor zorgen dat je geneest met een vaartje.

Een glimlach en wat zonneschijn. Laten alle zorgen, gauw verdwijnen.

Een kaartje met lieve wensen, wordt vandaag bij jou gebracht.In de hoop dat je snel weer beter bent, er wordt hier veel aan jou gedacht.

Een kaartje om te laten weten wie ziek is wordt niet vergeten.

Een warme wens, een groet om je op te beuren, ik wens je een spoedig herstel, en zend je dit kaartje om je op te fleuren.

Er woont een clowntje in mijn hart, klein en heel apart. Het kan dansen en springen, lachen en zingen. Heb je pijn en moet je wenen, dan mag je hem lenen.

Er zat een vogeltje op een hekje, met een briefje in zijn bekje. Weet je wat er op dat briefje stond? lieve … word snel weer gezond.

Gemakkelijk gezegd dat weten we wel maar toch duimen we voor een spoedig herstel.

Heel veel oprechte vriendschap, heel veel warme liefde, en een kusje voor de pijn. Is voor alle zieke mensen nog steeds het best werkende medicijn. Veel beterschap.

Heel veel vriendschap en een kusje voor de pijn is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.

Heel veel vriendschap, heel veel liefde, en een kusje voor de pijn, is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn. Veel beterschap.

Het is niet fijn ziek te zijn maar het is ook erg om jou te moeten missen daar mag je je echt niet in vergissen. Sterkte en een heel voorspoedig herstel.

Het is wetenschappelijk bewezen, dat ziekte slecht is voor de gezondheid.

Het ziekenhuis is geen lolletje, maar je krijgt er wél ontbijt op bed.

Hoewel ver weg ben ik in gedachten bij je. Ik wens je sterkte en een heel voorspoedig herstel.

Ik ben dan wel geen dokter, maar ik heb een goed recept. Blijf lachen, dan ben je snel weer beter.

Je denkt dat je niks meer kan, maar je kan nog van alles. Je kan nog genieten van het natuur, naar buiten kijkend door het raam, genieten van je favorite tv programmas, of chatten en andere dingen doen op het internet, dus je hebt nog een heleboel te doen, beterschap.

Je voelt je vermoeid, je voelt je niet prettig, het ontbreekt je vandaag aan moed, daarom stuur ik je dit lieve kaartje dan gaat het je morgen vast wel weer goed.

Jij bent in mijn gedachten, ik hoop dat dit je pijn een beetje kan verzachten, beterschap.

Lachen is het beste medicijn, maar wacht even tot de hechtingen eruit zijn.

Lachen is het beste medicijn, sorry dat ik nu niet bij je kan zijn.

Lieve juf word snel beter voor alles dat je voor mij deet wil ik je heel erg bedanken, ik hoop dat je snel daarom weer op school komt kusjes en veel beterschap.

Met deze mand vol fruit, ben je vast zo je bed weer uit.

Mijn boodschap is heel kort. Ik hoop dat je gauw weer beter wordt.

Mijn wens is maar klein ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn.

Na sombere dagen schijnt de zon des te vrolijker. Ik denk aan je en wens je beterschap.

Neem wat vriendschap en wat liefde, plus een glaasje rode wijn. Ik weet zeker dat je dan spoedig, weer helemaal fit zult zijn.

Ook al ben je even niet op en top, met de juiste aandacht en verzorging knap je vast weer heel gauw op. Jij bent in mijn (onze) gedacht en ik/wij hoop (hopen) dat dit je pijn een beetje kan verzachten, beterschap.

Telkens als men denkt het gaat niet meer schijnt er een lichtstraal, keer op keer die de kracht en de moed geven om verder te gaan in het leven.

Uchjes en kuchjes, hatsjie en hatsjoe. Heel veel beterschap, wensen wij je toe.

Van harte beterschap en rust maar lekker uit, zodat je straks snel weer de oude bent.

Van mij (ons) een warme wens, een groet om je op te beuren. Ik/wij wens(en) je een spoedig herstel met een kaartje om je op te fleuren.

Woorden geven lang niet altijd weer wat we eigenlijk bedoelen. We hopen dat deze kaart je duidelijk maakt dat we met je meevoelen.

Ziek zijn is geen grap, daarom veel beterschap.

Ziek zijn is niet fijn, daarom stuur ik je dit kaartje en hoop dat je snel weer beter zult zijn.

Heb je zelf ook een leuke beterschap zin of tekst plaats ze dan gerust hier beneden!1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*